Soul Drama Healing by Beus

Soul Drama Healing byBeus 2018-09-14T04:52:22-01:00

Lélek Dráma Gyógyulás

A lelkünk drámákat produkál és irányítja az Egot az újabb tapasztalások és tanulások felé. A drámákból való szabadulás az igazi lélek gyógyulás. Ezzel a csodálatos és számomra óriási felismeréseket hozó mondattal érkezett meg hozzám a fizikai síkon túlról 2017. tavaszán a Soul Drama Healing rendszere. Mindez a Tízmilliószoros napon történt…

Egyszer csak minden összeállt. Ahol eddig ajtók voltak, most kapuk nyíltak, ami eddig folyt az most ömlik… Mélységes a hála bennem a megtett útért, amelyet a lelkem bevállalt és megtett! Hála az összes földi és égi Mesteremnek, hogy egyszer csak minden összeállt és mély értelmet nyert!

Megszületett a Soul Drama Healing, ahol a térben, a fizikaiba kivetülve láthatod a lelked drámáit és a drámák gyógyulásait.

Saját és mélységes megtapasztalásod lesz, hogy minden dráma az életedben belőled indul ki, hogy senki mással nem kell dolgoznod, hogy a dolgok a legjobb úton és módon változzanak, csakis önmagaddal.

Az oldások hatására azonnal mozdul a Tér, a káoszból Harmónia születik.

Csoportban és minden hónapban más és más témával dolgozunk. Eljátsszuk a drámáidat. Együtt. Te választod ki a játékban életed drámáinak szereplőit.

A játékban Te is és minden szereplő, minden körülmény gyógyul.

Az alapoktól indulunk. Önbizalom-Hit-Stabilitás Meglétük alapvető szükséglet a Bőség, a Szerelem és a Harmónia megszületéséhez.

Az élet játékok Delta térben zajlanak, a gyógyulás és az öngyógyítás frekvenciáján. A napot az adott témához kapcsolódó manifesztációval zárjuk.

Várlak szeretettel a következőre.

A Soul Drama Healing módszere

A Soul Drama Healing – Lélek Dráma Gyógyulás egy intuitív módszer.
A folyamatokhoz azt a teret teremtem meg és tartom, amelybe a tiszta információ megérkezhet […]

Olvass tovább

Egyéni konzultációk

Forrás emlék gyógyítás

Mostani életünk gubancait kibogozni, betegségekből gyógyulni, begyógyítani régóta fájó sebeket, megengedni az intimitást és a szexualitást, megélni a legmagasabb minőségben nőiségünket és férfiasságunkat … Sokunkban él a vágy erre.

Saját életünk mindennapos tapasztalata, hogy a régi minták már nem működnek, új mintáink pedig még nincsenek.

A forrás emlék gyógyítással igazi változások, igazi megoldások születnek generációkon át hordozott mély sérülésekre és elfojtásokra.

A hiány teréből a bőségbe, a kétségből az egységbe vezető út önmagunkon át halad.
Egy aktuális probléma forrás emlékét megtalálva és meggyógyítva véget vethetünk a játszmáinknak.

Az áldozatiság és a mártírság játszmáiból kiszállva, saját erőnkbe beleállva, megérkezhetünk a bőség terébe.

Az egyéni folyamatok delta szinten zajlanak, az öngyógyítás frekvenciáján.

A megbocsájtás csodája,a karmikus eskük és fogadalmak oldása azonnali változásokat hoz mindenki életébe.

A módszer hatékonysága számomra megkérdőjelezhetetlen, amikor is saját tapasztalatom,hogy az egyéni folyamatok után és következményeként,meddőnek diagnosztizált párokhoz kisbabák érkeznek, amikor is orgazmusra testi gyönyörre képtelen nők és férfiak találtak vissza önmagukhoz az intimitás és a szexualitás csodájának megélése által.

Mert lehetséges és biztonságos megérkezni a bőség és az öröm terébe.
Lehetséges és biztonságos a szenvedés helyett a szenvedélyt választani életünk minden területén.

Lehetséges és biztonságos önmagunk legtökéletesebb változatává válni.

Bennem a hála, ha ebben segíthetek.

Számmisztikai elemzés

Minden kapcsolatod alapja,hogy ismerd,
hogy
jól ismerd önmagad.
Nem tud bizalom fejlődni anélkül, hogy megismerkednél valakivel.

Nem működik ez máshogyan önmagad tekintetében sem.

Egyre közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz a számokon át.

Az Atlantiszi mátrixodon át megláthatod, hogy
-ki vagy te,
-milyen talentumokkal érkeztél erre a földi utazásra,
-milyen tanulnivalókat hoztál magaddal,

-mi az élet utad,mi a hivatásod

Ránézünk a legnehezebb tanító kapcsolataidra, ha szeretnéd.

Megkeressük az igazgyöngyöt, amelyet eddig te magad rejtettél el önmagad elől.

Beavatlak a számok varázslatos világába.

Önmagadba tekinthetsz,ha az atlantiszi mátrixodra nézel.

Adok a kezedbe megoldásokat, a hiányaid pótlására és a mások hiányosságainak elfogadására.

Feláll a tér- az ember rátekint…fáj, fáj(hat) amit lát, amit maga teremtett.
Elfogadni- nehéz feladat….én kértem, én teremtettem, az én fejlődésemet szolgálta. Az én drámám, amit ha másként nézek az én utam. Ma azért vagyok az aki vagyok, mert ezt az utat jártam, ezt választottam. Beus nekem abban segített, hogy megtanuljam, elfogadjam, megtanuljam elfogadni, hogy mindez áldás volt az életemben. Vezetett, kézen fogott, oldott mindent amivel magam korlátozom magam, ami valamikor segítség lehetett, de ma már nem az. Köszönöm drága Beus, köszönöm, hogy minden találkozásunk alkalmával a komfortzónámon túlra mozdítasz. Köszönöm, hogy tanítasz élvezni az életet

Papp Komáromi Judit

Beussal jatszani varazslatos ~ minden alkalom barmi is legyen a tema megtarto biztonsagos az egesz folyamatnak szepsege van a fajdalmakkal egyutt is ..a jatekban a legjobb megfigyelni ahogyan a ter valtozik benn es kint is azert pedig kulon koszonet h kivetel nelkul minden csoportot a gondoskodas jar at es hogy mindent szabad. A jatekkal amit jatszunk tenyleg oldjuk a dramainkat es alkalomrol alkalomra simul a ter mondhatom mindannyiunknal a folyamatok pedig mindig kincseket tartogatnak ..forog a karma kereke ~ gyertek jatszani.

Szűcs Alma

Sok saját drámámon segített át Beus. Sokat nevettük és sokat sírtunk. Sokat harcoltunk, sok önbecsapásom szállt el általa. Volt harag, ami szeretetté konvertálódott, s volt fátyolháló a szemem előtt, amit átszakítottunk együtt, ami által lelkem elveszett bugyrai békére, megnyugvásra leltek.
Kegyetlenül az igazságot hozza ki belőlem mái napig. Ha arra vágysz, hogy a saját tévhiteidet erősítse meg…várhatod. Nem fogja. Mert nem ez a dolga. Az önbecsapás simogatása nem az asztala. És pont ezért jó abban, amit csinál. Rávezet, hogy milyen a komfortzónán túl létezni. Elárulom: félelmektől mentes.
A jelenben élek, boldog vagyok magammal és a párommal.
Köszönöm! Hálás vagyok!

Süli Andi

Kedves Bea!
Mégegyszer köszönöm, a mai napot.
Szeretném jelezni, hogy nagyon sokat adott nekem a közös munkánk. Még utána is dolgoztam magamon es a kapcsolatomon a szüleimmel, de az állítás Nálad mérföldkő volt… a nagy áttörés ott történt meg. Hihetetlen, de elmúltak a feszítő, keserű érzések a gyerekkorom kapcsán pedig azt hittem erre nem elég egy élet… most béke van bennem es szeretet a szüleim iránt. Sajnos nem élhettem ezt meg sokáig… apukám július 25én meghalt.
De meg előtte volt lehetőségünk találkozni es visszatalálni egymáshoz. Nem az számit, hogy rövid ideig tartott, hanem az, hogy megtörtent. Ez nagyon sok pozitív érzést hozott az életembe… nem csak a szüleimhez találtam vissza, hanem a gyökereimhez is… családom, szülőföldem… újra helyük van a szívemben.
Köszönöm a Teremtőnek és Neked is!
Mindig hálával és szeretettel gondolok Rád.

G.Eszter

Friss írások

További írásaimat a Blog menüpont alatt találod